Prijava v informacijski sistem

Priimek :
Ime :
Geslo :


 

Obvestila

01.11.2015
Naročnine za Office so dosegljive za vse dijake in učitelje.

20.04.2015
Konfiguratorji za Eduroam so dosegljivi na direktnem naslovu
Cat Eduroam - Vegova
pazite samo,da boste izbrali ustrezen profil (DIjaki, UCitelji). S konfiguratorji je možno nastaviti dostop za Microsfotove, Applove sisteme ter Linux. Za Android(Google) boste še vedno morali nastavitev izvesti ročno.

04.10.2014
Dodani so bili DreamSpark računi za vse novo vpisane dijake.

01.10.2014
Uporabniki in EDUROAM uporabniki
V sistem Infosys1 so bili dodani vsi uporabniki, ki so dijaki ustanove. Hkrati so bili kreirani EDUROAM računi vseh tistih uporabnikov, katerih dosegljivi podatki ustrezajo kriterijem predpisa EDUROAM federacije. V primeru, da imate problem z dostopom do katere od navedenih storitev, se obrnite na razrednika ali skrbnika storitev.

12.11.2012
DreamSpark(MSDN AA)
Računi vseh uporabnikov so ozveženi. Na žalost starih ni bilo mogoče rešiti, zato so bila kreirani novi. Za vas, kot uporabnika, to pomeni, da morate kreirati nov DreamSpark račun. Dobra stran tega je v tem, da so se brisali tudi vsi podatki o že prevzeti programski opremi ... . Za vse neugodnosti se vam še enkrat opravičujemo.

Storitev za svoje delovanje uporablja piškotke. Z njimi zgolj zagotavljamo delovanje storitev in jih ne uporabljamo v namene zbiranja in shranjevanja uporabnikovih podatkov. S prijavo v sistem se strinjate, da jih za navedeni primer lahko uporabimo.